Ervaringen van fysiotherapeuten

Hieronder kunt u lezen wat de ervaringen van behandelaren zijn die (al langere of kortere tijd) rugklachten behandelen met OriGENE. Deze rugtherapie maakt voor hen een essentieel onderdeel uit van hun rugbehandelingen. Zoals een van hen zegt: “In mijn visie is OriGENE onmisbaar voor een praktijk die serieus rugklachten wil behandelen.”

Ervaringen van fysiotherapeuten

“Stop rugpijn”

FysioXtra Stop rugpijn

“Je bewegingsvrijheid en kracht nemen toe om je rugklachten te verhelpen. Na de eerste behandeling zag ik al effect op de bewegelijkheid van de rug. We hebben als team met gecertificeerde OrIGENE-fysiotherapeuten al meerdere positieve effecten behaald. Clienten welke langer kunnen zitten, makkelijker kunnen bukken en beter ui bed kunnen komen ’s ochtends. Het is een mooie aanvulling op onze gebruikelijke fysiotherapeutische aanpak bij rugklachten.” Fysiotherapeut Tijmen van Fysio Xtra in Zaltbommel:  Klik hier voor het hele artikel.

“Het blijft ons verrassen”

“In onze praktijken zien wij veel mensen met rugklachten. We zijn we steeds op zoek naar mogelijkheden om hun klachten nog beter te kunnen behandelen. Ongeveer 10 jaar geleden zijn wij daarom begonnen met OriGENE. Inmiddels gebruiken wij in 3 van onze 5 locaties deze behandelmethode. Twaalf van onze fysio- en manueel therapeuten zijn gecertificeerd OriGENE- behandelaar. Na vele duizenden behandelingen kan ik zeggen dat de resultaten erg goed zijn (ook bij chronische klachten). Zowel onze therapeuten als patiënten zijn en blijven enthousiast. Nog steeds komt het voor dat we verrast worden door de bijzondere effectiviteit van deze methode. OriGENE is een essentieel onderdeel van ons rugprotocol vanwege de directe behandelresultaten. Daarnaast ervaren wij dat het voorwaarde scheppend is voor de resultaten van andere rug-interventies die wij toepassen. Als ondernemer zie ik bovendien het voordeel dat we onze praktijken goed kunnen profileren binnen ons verzorgingsgebied, omdat we onze patiënten iets unieks bieden dat een ander niet heeft. Al met al is OriGENE een onderscheidende meerwaarde gebleken.”

Edwin Glerum MSc PT, Fysiotherapeut en Manueeltherapeut. Directeur /eigenaar Reva Centre (5 vestigingen in Noord- Holland).

“OriGENE, nu al onmisbaar”

“In mijn 28 jarige carrière heb ik veel meegemaakt en aan bijscholing gedaan. Hoe langer je mee gaat in dit vak, hoe vaker je dingen tegenkomt waar je niet meer van opkijkt. Totdat ik kennis maakte met het OriGENE concept. Ik werd erg enthousiast van deze nieuwe nuttige aanvulling op mijn behandel- en begeleidingstools bij lage rugpijn. Wij werken sinds december 2014 met OriGENE. Ik was eerst wat sceptisch over het concept, maar nu kan ik zeggen dat het één van mijn beste investeringen ooit was. Zowel cliënten en therapeuten zijn erg te spreken over de resultaten die we nu al boeken. Soms worden de behandelingen ondersteund met aanvullende adviezen of interventies, maar ook bij uitsluitend behandeling met het toestel zien we al veel verbetering van de (vaak chronische) rugklachten. In mijn visie is Origene onmisbaar voor een praktijk die serieus rugklachten wil behandelen.” Rayen Bindraban, fysiotherapeut-praktijkhouder REAT te Amsterdam. 

“Bewegingspatroon weer aanleren”

“Met de OriGENE-behandelmethode leren wij patiënten weer hoe ze moeten bewegen. Als de mobiliteit voldoende is, wordt de rug sterker gemaakt. Zo zijn ze uiteindelijk klachtenvrij.” Huub Schram, fysiotherapeut bij Fysiotherapie Works in Uden 

“Specialist in rugbehandelingen”

“Patiënten ervaren al snel dat er écht iets met hun rug gebeurt. En dat is de beste promotie. Via mond-tot-mondreclame krijg ik steeds meer rugpatiënten. Ik ben fysiotherapeut, met rugbehandelingen als specialisme.” Mariska Kerkhof, eigenaar en fysiotherapeut Smart2Move

Neem contact op

Voor het stellen van een vraag, kunt u hieronder direct contact opnemen met ons.

Ik heb een vraag

Als u onderstaand formulier invult en verstuurt, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.    Ik verleen hierbij mijn nadrukkelijke toestemming tot verwerking van mijn gegevens conform de origene-privacy verklaring.

    Lees in onze privacy verklaring hoe wij de bovenstaande door u ingevulde informatie verwerken.

    Picture
    0031 (0)6 33879170