Uw verzekering en uw rugpijn

Meestal vindt gedeeltelijke of volledige vergoeding plaats door de verzekeraar. U moet dan wel een aanvullende verzekering hebben afgesloten, met daarin een verzekeringsdekking voor fysiotherapie. En nog niet het aantal verzekerde behandelingen hebben verbruikt. Overleg zo nodig van tevoren met uw behandelaar. Ook kunt u met uw werkgever overleggen over de mogelijkheden tot vergoeding of het delen van de kosten.

Uw verzekering en uw rugpijn

De voordelen op een rij

De OriGENE-behandeling biedt veel voordelen en is in de meeste gevallen succesvol. Zelfs bij patiënten die voorheen bij geen enkele gangbare therapie baat had (de zogenaamd therapieresistente rug patiënten), heeft de behandeling resultaat. Met als opvallende kenmerken:

 • een grote verbetering in functie, kracht en uithoudingsvermogen van de rug
 • een snelle afname van pijn en beperkingen
 • een vlotte terugkeer in het arbeidsproces
 • een behandeling die weinig tijd vraagt door een opgeleid arts of fysiotherapeut met behulp van het OriGENE-behandeltoestel
 • een verbetering van de kwaliteit van leven

Neem contact op

Voor het stellen van een vraag, kunt u hieronder direct contact opnemen met ons.

Ik heb een vraag

Als u onderstaand formulier invult en verstuurt, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.  Ik verleen hierbij mijn nadrukkelijke toestemming tot verwerking van mijn gegevens conform de origene-privacy verklaring.

  Lees in onze privacy verklaring hoe wij de bovenstaande door u ingevulde informatie verwerken.

  Picture
  0031 (0)6 33879170