Gecertificeerde behandelaren

Met scholing en onderzoek bewaken we een juist gebruik van onze behandelmethode tegen rugpijn. Opgeleide behandelaren (daarvan zijn er 325 in Nederland) worden nageschoold en voortdurend op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast kunnen zij indien nodig altijd medisch ruggenspraak houden met de specialisten van OriGENE. Zo houden we onze kwaliteit hoog. Wie niet op de onderstaande lijsten van OriGENE-behandelaren staat, is niet bevoegd u te behandelen. Deze lijsten worden van dag tot dag geactualiseerd. Komt de naam van uw behandelaar niet voor op deze lijst? Meldt dat s.v.p. aan ons via info@origene.nl. Ondeskundig gebruik van het Origene-behandeltoestel kan tot verergering van klachten leiden.
Volledig gecertificeerden hebben de gehele Origene-opleiding doorlopen. Voorlopig gecertificeerden zijn wel behandelvaardig maar moeten nog de laatste opleidingsdag volgen.

Neem contact op

Voor het stellen van een vraag, kunt u hieronder direct contact opnemen met ons.

Ik heb een vraag

Als u onderstaand formulier invult en verstuurt, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.Ik verleen hierbij mijn nadrukkelijke toestemming tot verwerking van mijn gegevens conform de origene-privacy verklaring.

Lees in onze privacy verklaring hoe wij de bovenstaande door u ingevulde informatie verwerken.

Picture