Voor werkgevers

Dat OriGENE-rugtherapie werkt, blijkt uit de praktijk en uit onderzoek; vele tienduizenden patiënten zijn verlost van hun klachten en zijn weer aan het werk. Een geringe investering levert grote voordelen op. Voor uw werknemer en ook voor u als werkgever.

Voor werkgevers

Verbeterde arbeidsproductiviteit

Ook preventief is OriGENE aan te bevelen. De rugtherapie zorgt voor gezondere medewerkers en helpt de instroom van werknemers in de WIA te verminderen. De behandelmethode is ook een effectieve manier om te voorkomen dat na een succesvolle behandeling oude klachten weer de kop opsteken. Bijvoorbeeld rugklachten die lang zitten of staan onmogelijk maken.

Besparing van kosten

Met het OriGENE-concept verbetert de functie van de rug en neemt pijn snel af. Uw arbeidsongeschikte medewerkers keren snel weer terug in het arbeidsproces en het ziekteverzuim neemt af. En u wint de tijd die u anders nodig had voor het begeleiden van verzuim- of re-integratie. Zo wordt een aanzienlijke kostenreductie gerealiseerd.

De OriGENE-behandeling wordt door artsen en fysiotherapeuten in heel Nederland uitgevoerd. Wilt u weten waar u uw medewerkers een OriGENE-behandeling kunt aanbieden? Ga voor het maken van afspraken naar: behandellocaties. Wilt u weten hoe de OriGENE-behandeling wordt ervaren? Lees verder bij anderen over OriGENE.

 

Wil je informatie over OriGENE in jouw praktijk?

Stel gerust je vragen, we vertellen er graag meer over en je bent van harte welkom op één van onze locaties om de werking van ons behandeltoestel zelf te komen ervaren.

OriGENE in mijn praktijk

    Ik verleen hierbij mijn nadrukkelijke toestemming tot verwerking van mijn gegevens conform de origene-privacy verklaring.

    Lees in onze privacy verklaring hoe wij de bovenstaande door u ingevulde informatie verwerken.

    Picture
    0031 (0)6 33879170