Blog #2: ik weet dat ik iets moet doen

BLOG #2 Ik weet dat ik snel iets moet doen wat helpt, want ik wil blijven werken op de teststraten en mijn collega’s niet in de steek laten.  Het moet wel iets zijn waarbij ik me comfortabel voel, waarbij ik gemotiveerd blijf en zonder dat iemand te dicht in mijn aura komt. Met die zoektermen bracht het web me naar OriGENE. Een behandelmethode voor rugpijn die zou voldoen aan mijn criteria, volgens hun website tenminste. Gelukkig is er een behandelaar bij mij in de buurt waar ik snel terecht kan. Eerst even door wat vragenlijsten worstelen en na een zorgvuldige anamnese blijk ik inderdaad in aanmerking te komen voor behandeling met OriGENE. Ik had al plaatjes gezien van het behandeltoestel, het lijkt op een fitnessapparaat dat ik ken uit de sportschool, niet dat ik daar vaak kom, maar ik heb het wel eens op tv gezien. Maar kennelijk is dit niet zo eenvoudig als het lijkt. Nadat het toestel is ingesteld en ik vastgeklemd zit, voel ik me toch een beetje gek. Kijk mij nou, de zoveelste behandeling, de zoveelste poging bij de zoveelste therapeut. De beweging die ik moet uitvoeren is even wennen, het lijkt compleet tegennatuurlijk maar nadat ik het eerste setje van tien buigingen en strekkingen achter de rug heb, heb ik het helemaal door. Hup, nog een setje van tien en een iets zwaardere instelling. Goh, eigenlijk ben ik best onder de indruk, is dit wat mijn rug aankan? Kan ik eigenlijk zo bewegen zonder dat ik stukga? Gek genoeg voel ik wel wat lichte pijn maar deze pijn is best lekker. Het voelt alsof er iets in beweging wordt gezet wat een tijd lang is ontzien. Nadat ik weer ben losgemaakt moet ik een paar minuutjes heen en weer lopen. Daarna maken we een nieuwe afspraak voor volgende week. Dat is alles, één keer per week tien minuutjes…. nou dat moet lukken. Ik ben benieuwd wat ik deze week ga merken van deze eerste behandeling. Nu snel in de auto op weg naar mijn collega’s in de teststraat. Samen gaan we er weer een gezellige dag van maken zodat ik vanavond met een voldaan gevoel naar bed kan. Ben benieuwd hoe ik morgen opsta.

Blog #2: ik weet dat ik iets moet doen
0031 (0)6 33879170