Blog #4: ik dacht dat ik mijn lichaam aardig kende

BLOG #4 ik dacht dat ik mijn lichaam aardig kende, maar er valt nog een hoop te leren

Afgelopen week was het wat rustiger bij de teststraten en daardoor heb ik wat meer kantoorwerk gedaan. Aan de ene kant fijn dat ik minder fysiek bezig ben maar ik merk dat ik wel wat meer klachten krijg als ik langere tijd achter elkaar zit. Blijkbaar gedij ik goed bij beweging, dus daar moet ik scherp op blijven. Dus nu maak ik regelmatig een wandelingetje door de bijna lege kantoortuinen en werk ik af en toe staand.

Inmiddels heb ik mijn 5e en 6e OriGENE behandeling gehad en het ging weer een stuk beter. Het is gelukt om wat meer gewicht weg te duwen en ik ben zo blij dat het is gelukt om verder op te bouwen. Het geeft vertrouwen en letterlijk kracht dat ik weet en voel dat mijn rug echt wel meer aankan dan ik soms denk. De angst voor de pijn raakt meer op de achtergrond waardoor ik steeds meer doe en durf. Ik weet nu dat mijn rug sterker aan het worden is en dat ik deze kracht gewoon kan gebruiken gedurende de dag. Ik leer nu dat mijn rugpijn voornamelijk komt door spieren die niet goed getraind zijn, dus juist door onderbelasting in plaats van overbelasting. Wanneer je  buikspieren gaat trainen krijg je daar ook buikpijn van, dus dat ik na een opbouw van de OriGENE behandeling weer wat rugpijn heb ik niet zo raar. Ik dacht dat ik mijn lichaam aardig kende maar er valt nog een hoop te leren.

Blog #4: ik dacht dat ik mijn lichaam aardig kende
0031 (0)6 33879170