Blog #3: Zie je wel, dit is het ook niet.

BLOG #3: Zie je wel, dit is het ook niet. Ik ga nooit van die pijn afkomen.
 
De behandelingen volgen elkaar snel op, elke week tien minuten op het apparaat, de tijd vliegt. Na de derde behandeling voel ik een flinke dip, de rugklachten komen terug. Zie je wel, deze therapie is het ook niet. Ik ga echt nooit van die rotpijn afkomen, ik vrees dat ik ermee zal moeten leren leven en accepteren dat het gewoon bij me hoort. Behandeling nummer vier gaat dus ook weer met wat minder gewicht, we gaan een stapje terug. Het frustreert me ontzettend dat ik niet verder kan opbouwen qua kracht, maar het doet gewoon teveel pijn. Afgelopen week heb ik niks geks gedaan dus ik begrijp niet waarom ik niet vooruit ga.
 
Twee dagen na de vierde behandeling voel ik gelukkig weer wat meer rust in mijn rug. Ik merk dat ik weer wat meer aankan en ben verrast door wat allemaal eigenlijk redelijk pijnloos lukt. Wasmandjes optillen, klein stukje rennen achter de kinderen aan en bukken om mijn schoenen te veteren. Het lijkt erop dat we weer back on track zijn! Kom maar door met de volgende behandeling, ik durf het wel weer aan.

Blog #3: Zie je wel, dit is het ook niet.
0031 (0)6 33879170