Ervaringen van Origene locaties

Een groot aantal praktijken werkt met Origene. Twee daarvan vertellen hieronder hun verhaal. Heeft u interesse? Wij brengen u graag in contact met een locatie zodat u ook aan hen uw vragen kunt stellen.

Ervaringen van Origene locaties

“Beste investering in jaren” : Rayen Bindraban

  Fysiotherapeut-praktijkhouder REAT te Amsterdam

“In mijn 30 jarige carrière heb ik veel meegemaakt en aan bijscholing gedaan. Hoe langer je mee gaat in dit vak, hoe vaker je dingen tegenkomt waar je niet meer van opkijkt. Totdat ik kennis maakte met het OriGene concept. Ik werd erg enthousiast van deze nieuwe en uiterst nuttige aanvulling  op mijn arsenaal aan behandel- en begeleidingstools bij lage rugpijn.

Wij werken sinds december 2014 met de OriGENE behandelmethode voor patiënten met a-specifieke rugklachten. Ik was eerst wat sceptisch over het concept, maar nu kan ik zeggen dat het één van mijn beste investeringen ooit was. Zowel cliënten en therapeuten zijn erg te spreken over de resultaten die we nu al boeken. Soms worden de behandelingen ondersteund met aanvullende adviezen of interventies, maar ook bij uitsluitend behandeling met het toestel zien we al veel verbetering van de (vaak chronische) rugklachten. In mijn visie is OriGene onmisbaar voor een praktijk die serieus rugklachten wil behandelen.”

REAT staat voor Revalidatie, Advies en Training: een praktijk gericht op fysiotherapie, topsport en lifestyle adviezen. ReAT is een Plus- en Topzorgpraktijk, HKZ gecertificeerd, en investeert in nieuwe interessante ontwikkelingen ten behoeve van betere zorg aan haar klanten.

 

“Na 10 jaar worden we nog steeds verrast”: Edwin Glerum

Directeur /eigenaar Reva Centre, MSc PT, Fysio/Manueeltherapeut  (5 vestigingen in Noord- Holland)

“In onze praktijken zien wij veel mensen met rugklachten. Voor patiënten zijn we steeds op zoek naar mogelijkheden om hun klachten nog beter te kunnen behandelen. In 2006  zijn wij daarom begonnen met Origene, dat kort daarvoor als nieuwe rug-therapie op de markt was gekomen.

Inmiddels gebruiken wij in 3 van onze 5 locaties deze behandelmethode. Twaalf van onze fysio- en manueel therapeuten zijn gecertificeerd Origene behandelaar. Na al die jaren en vele 10-duizenden behandelingen verder kan ik zeggen dat de resultaten erg goed zijn (ook bij chronische klachten). Zowel onze therapeuten als patiënten zijn en blijven enthousiast. Nog steeds komt het voor dat we verrast worden door de bijzondere effectiviteit van deze methode. Origene is een essentieel onderdeel van ons rug protocol vanwege de directe behandelresultaten. Daarnaast ervaren wij dat het voorwaarde scheppend is voor de resultaten van andere rug-interventies die wij toepassen.

Als ondernemer zie ik bovendien als voordeel dat we onze praktijken goed kunnen profileren binnen ons verzorgingsgebied, omdat we onze patiënten iets unieks bieden dat een ander niet heeft. Al met al is Origene een onderscheidende meerwaarde voor Reva Centre.

0031 (0)6 33879170