FAQ’s 2019, deel 2

Steeds meer mensen gaan zelf op zoek naar informatie over een goede behandeling van rug- en nekklachten. Twee weken geleden publiceerden we deel 1 van de meest gestelde vragen van afgelopen jaar, hierbij deel 2. Heb je ook een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik heb gehoord dat mijn pijnklachten worden veroorzaakt door stenose, kan OriGENE mij helpen? Het ligt eraan wat voor stenose het is. In veel gevallen kan de OriGENE-therapie daarbij helpen. U kunt het beste voor advies contact opnemen met een behandelaar bij u in de buurt.

Kunnen jullie ook wat voor mensen met de ziekte van bechtrew betekenen? Ja in principe wel, het hangt echter af van de fase waarin de ziekte zich bevindt. Je kunt het beste de situatie bespreken met een OriGENE therapeut bij je in de buurt.

Ik heb al jaren lage rugklachten HNP op L3-4-5 de laatste tijd worden klachten erger slenteren en lang staan gaat bijna niet meer. Wat zouden jullie kunnen betekenen? Goede kans dat je baat kunt hebben bij onze behandelmethode. Veel van onze patiënten hebben artrose en/of HNP. OriGENE kan ingezet worden bij veel soorten rugklachten.

Zijn jullie ook bekend met scoliose? Jazeker. In het algemeen met goede resultaten bij de behandeling.

Meer informatie over welke klachten verholpen kunnen worden door de OriGENE methode leest u hier. 

FAQ’s 2019, deel 2
0031 (0)6 33879170