Na de eerste behandeling al 80% van de klachten weg

Ik ben 65 jaar en heb al 5 jaar klachten in mijn onderrug, vooral bij vermoeidheid, dus aan het einde van de dag. Mijn houding is niet goed, ik loop met gebogen rug, daardoor natuurlijk mijn klachten.

Na de eerste behandeling al 80% van de klachten weg

Ik ben 65 jaar en heb al 5 jaar klachten in mijn onderrug, vooral bij vermoeidheid, dus aan het einde van de dag. Mijn houding is niet goed, ik loop met gebogen rug, daardoor natuurlijk mijn klachten. De laatste tijd werd erger, dus toch maar weer eens met de huisarts bellen. De assistente verwees me naar Rugtherapie Anke Degen, ze had daar positieve ervaringen over had gehoord. Ik was niet bekend met de therapie. Na een heel prettig gesprek, het invullen van vragenlijsten, een uitgebreide voorlichting en een onderzoek, ben ik begonnen aan de eerste OriGENE behandeling. Diezelfde dag had ik een wat beurs gevoel in de rug, maar na een goede nachtrust waren 80% van mijn klachten verdwenen. Na de tweede behandeling had ik nog meer resultaat. Ik ben dus zeer blij en wilde je dit even laten weten. Ik hoop dat de vervolg behandelingen ervoor zorgen dat het zo blijft. Ria Hoekstra uit Joure

Wil je weten wat OriGENE voor jou kan betekenen of wil je direct een afspraak maken bij een behandelaar bij jou in de buurt? Klik dan hier voor de behandellocaties.



« Terug naar nieuwsoverzicht

0031 (0)6 33879170