Ik geniet van het vliegen en sporten zonder pijn

“Door mijn beroep als verkeersvlieger zit ik vele uren stil. Vier jaar lang vloog ik met pijn in de onderrug. Per toeval kwam ik via de sportarts in aanraking met OriGENE, aanvankelijk was ik nogal sceptisch.

Ik geniet van het vliegen en sporten zonder pijn

“Door mijn beroep als verkeersvlieger zit ik vele uren stil. Vier jaar lang vloog ik met pijn in de onderrug. Per toeval kwam ik via de sportarts in aanraking met OriGENE. Nogal sceptisch ging ik er naar toe. Waarom zou dit wel werken als een ergonoom, bootcamp, fitness en thuis oefeningen doen weinig effect hadden? Ik had het helemaal mis. Na een aantal sessies was de pijn in mijn onderrug helemaal verdwenen en is mijn onderrug zelfs sterker geworden! Een keer in de zes weken ga ik langs om er 10 minuten oefeningen te doen. Het is een heerlijk bevrijdend gevoel om je rug zo goed te kunnen stretchen. Dat kan op geen enkele andere manier dan met OriGENE. Ik kijk er dan ook altijd naar uit. Na de oefeningen voelt mijn onderrug goed, sterk en ben ik nog steeds pijnvrij. Ook mijn lichaamshouding is veranderd. Ik sta veel rechter op en ik voel mij zelfs wat “uitgerekter” en “ langer”. Het voelt alsof ik schoenen aan heb met extra demping en vering. Een pijnvrije onderrug waardoor ik mijn sportieve leven weer kan oppakken. Hockey, tennis, bootcamp, en sinds kort ben ik begonnen met surflessen. Ik geniet van het vliegen en sporten zonder pijn. En hoe heerlijk het is om pijnvrij mijn kinderen te kunnen optillen en te knuffelen als ik thuis kom van mijn werk. Mijn onderrugpijn belemmert mij niet meer dankzij OriGENE!” Marie-Louise Lohmann

Wil je weten wat OriGENE voor jou kan betekenen of wil je direct een afspraak maken bij een behandelaar bij jou in de buurt? Klik dan hier.



« Terug naar nieuwsoverzicht

0031 (0)6 33879170