Maak afspraak of stel uw vraag

Voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag, kunt u hieronder direct contact opnemen met deze behandellocatie bij u in de buurt.

Ik maak graag een afspraak

Als u onderstaand formulier invult en verstuurt, wordt er zo spoedig mogelijk door de behandellocatie contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak.
Ik verleen hierbij mijn nadrukkelijke toestemming tot verwerking van mijn gegevens conform de origene-privacy verklaring.

Lees in onze privacy verklaring hoe wij de bovenstaande door u ingevulde informatie verwerken.

Ik heb een vraag

Als u onderstaand formulier invult en verstuurt, wordt er zo spoedig mogelijk door de behandellocatie contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak.
Ik verleen hierbij mijn nadrukkelijke toestemming tot verwerking van mijn gegevens conform de hieronder gegeven toelichting.

De door u hierboven verstrekte informatie wordt door ons versleuteld (SSL-certificering) gezonden aan de hiernaast genoemde fysiotherapie-praktijk. Wij kunnen uw gegevens niet zien en slaan die dus niet op. Het enige wat wij doen is het tellen van de aantallen verzonden formulieren (t.b.v. onze webstatistieken).


Centraal staat het OriGENE-behandeltoestel

Na de intake en screening wordt het OriGENE-behandeltoestel door uw gecertificeerde Origene- fysiotherapeut voor u ingesteld met behulp van 8 (Origene1) of 11 (Origene2) instellingsvariabelen, die alle op elkaar inwerken. Echt maatwerk dus.  En dat is zowel uniek als noodzakelijk voor een succesvolle behandeling van rugklachten.

OriGENE 1

OriGENE 1

De behandeling van lage rugklachten.

De Origene 1 is sinds 2005 beschikbaar voor de behandeling van (chronische) lage rugklachten. In Nederland inmiddels in bijna 100 fysiotherapie praktijken. Vele 10-duizenden mensen werden reeds met succes behandeld.

Lees meer »

OriGENE 2

OriGENE 2

De behandeling van de hele wervelkolom

De OriGENE 2 richt zich op de behandeling van (chronische) rug- en nekklachten. Dit nieuwe gepatenteerde behandeltoestel zal de komende maanden beschikbaar komen in circa 25 van de reeds bestaande OriGENE-locaties.

Lees meer »

behandellocaties gevonden

Lage/hoge rugklachten, nekklachten

Origene2

Lage rugklachten

Origene1